Uudised

Pallimängude kolmevõistlus "ÖÖ SÄRK"

Pallimängude kolmevõistlusel tuleb võistkondadel rinda pista kolme erineva alaga - tänavakorvpall, sallihoki ja jalgpall. Võistlus toimub 11. novembril Valga spordihallis algusega kell 19.00.

Sündmust korraldavad Valga Sport, Valga Linnavalitsus, FC Valga Warrior, SK Valga Välk, BC Valga Maks ja Moorits ja Valga Avatud Noortekeskus.

Ürituse eesmärgiks on pakkuda Valga linna ja lähiümbruse inimestele võimalust sisustada vaba aega sportlikult ning propageerida sotsiaalset suhtlemist alkoholivabalt ja kvaliteetselt, erinevaid liikumistegevusi harrastades.

Võistlejad saavad moodustada eelnevalt või kohapeal kuni 5-liikmelised võistkonnad, kes mängivad järgemööda läbi kõik kavasolevad pallimängualad. Saalihokis ja –jalgpallis on korraga platsil 4 võistlejat, tänavakorvpallis 3 võistlejat.

Arvestust peetakse kõikide alade kohta kokkuvõtliku punktiarvestuse põhjal. Autasustatakse kolme parimat võistkonda ning iga ala parimaid.

Põhivõistluste kõrvalt saavad kõik kohalolijad kaasaelamisele lisaks veeta põnevalt aega XBox, PlayStationi, lauajalgpalli ja lauatennist mängides.

Avatud on puhvet, kust saab keelekastet ja kergemat sorti snäkke.

Eelregistreerimine Valga Sport kodulehel aadressilhttp://www.valgasport.ee/sundmused/registreerimine/oo-sark/, kohapeal registreerimine tund enne võistluste algust.

Osalustasu 2 eurot inimene, tasumine kohapeal.

Kohustuslikud vahetusjalatsid, kohapeal riietusruumi kasutamise võimalus.

Kõik osalejad vastutavad ise oma tervisliku seisundi eest.

Taoline võistlus korraldatakse Valgas esmakordselt, kuid huvi korral kavatseme seda korraldada ka edaspidi.

Ürituse korraldamist toetab Eesti Kultuurkapital.

LISAINFO:

Meelis Kattai

Valga Sport juhataja

5347 8170

meelis@valgasport