Uudised

Reedel toimus pallimängude kolmevõistlus

Autor: Karl Kirt

Reedel toimus järjekorras teine pallimängude kolmevõistlus Öö Särk, mis tõi Valga Spordihalli võistlema 14 võistkonda 72 osavõtjaga. Võistlejatel tuli mõõtu võtta jalgpallis, tänavakorvpallis ja saalihokis.

Võistkonnad jaotati kolme alagruppi. Alagruppides mängisid võistkonnad omavahel läbi kõik alad ning seejärel liideti saadud kohapunktid kokku ning reastati meeskonnad ühte järjestusse.

Seeläbi tuli teisel pallimängude kolmevõistlusel võitjaks võistkond SEMT/WELG, mille koosseisus mängisid Tarmo Raime, Priit Pindma, Lauri Drubinš, Kristjan Mihkelsoo ja Reimo Paidra. Võistkond võitis oma alagrupis jalgpalli ja saalihoki ning jäi teiseks tänavakorvpallis. Kokku kogusid nad 11 kohapunkti.

Teisele kohale tuli võistkond Reede/Helme, kes mängisid koosseisus Erko Ruukel, Rait Taul, Mario Printsmann, Reiko Anniko ja Erki Säks. Nemad kogusid 10 kohapunkti võites oma alagrupis tänavakorvpalli.

Kolmandale kohale jäi samuti 10 kohapunkti teeninud võistkond Chelsea, kes võitis oma alagrupis jalgpalli. Kuna eelnevalt oli juhendis kokkulepitud, et võrdsete kohapunktide korral vaadatakse saalihoki tulemust ja seejärel tänavakorvpalli tulemus, siis Chelsea võistkond pidi juba teist korda järjest leppima pronksise kohaga. Chelsea koosseisus mängisid Vadim Lodatski, Daniel Libin, Denis Bitus, Aleksander Kuldkepp ja Nikita Birjokovs.

Välja jagati esimene ja teine koht segavõistkondade arvestuses. Võistkond Üks Hea Tiim tuli üldarvestuses kuuendale kohale, kuid võitis segavõistkondade arvestuses. Teiseks jäi peamiselt naistest koosnenud võistkond Twister, kes üldarvestuses jäi 13. kohale. Üks Hea Tiim võistkonnas mängisid Aleks Tammela, Sten Ojamäe, Remo Kupits, Ott Saar ja Andriana Pikulova. Twisteri võistkonnas mängisid Kristiina Saaron, Annabel Voitka, Merili Kõvask, Laura-Maria Kiiser ja Tanel Muusikus.

Kuna võistlusele anti positiivset tagasisidet, siis kaalume varianti, et teeme järgmise turniiri juba kevadel.

Aitäh kõikidele osalejatele ja aitäh abistajatele. Eriti suur tänu MTÜ Jalgpalliklubi FC Warriorile, MTÜ Valgamaa Korvpalliklubile ja MTÜ Valga Saalihoki klubile.

Valga Linnavalitsus ja Valga Sport

Mõned pildid leitavad siit.

TULEMUSED

Koondtabel

I alagrupp

Tänavakorvpall

Jalgpall

Saalihoki

II alagrupp

Tänavakorvpall

Jalgpall

Saalihoki

III Alagrupp

Tänavakorvpall

Jalgpall

Saalihoki