Uudised

Atria Eesti AS abiga valmib Valga linnapargis laste mänguväljak

Möödunud nädalal algasid linnapargis uue mänguväljaku ehitustööd. Juba varasemalt mänguväljakuna kasutusel olnud platsile spordihalli kõrval on kerkinud erinevate atraktsioonidega lastele toredat ajaveetmist võimaldav koht.

Väljaku valmimine on olnud võimalik tänu Valgas tegutsevale ettevõttele Atria Eesti AS. Ettevõte on ka varasemalt silma paistnud kohaliku elu elavdamisega aidates kaasa erinevate ürituste toimumisele ning kohaliku spordi edendajana ollakse suureks toeks korvpalliklubi Valga Maks & Moorits tegemistele.

Valga vallavanem Margus Lepik: „Mänguväljakust on Valgas palju puudust tuntud ning tühi plats linnapargis oli sobiv koht, kuhu rajada Valga lastele turvaline ja mõnus olemine. See, et Atria Eesti oli valmis väljaku rajamist toetama, on väga tänuväärne ning hea näide sellest, kuidas kohalik ettevõte saab valgalasi rõõmustada toetades lastele heaolule suunatud ettevõtmist. Atria panus on aidanud muuta linna lastele paremaks kasvamise kohaks ning see on oluline eesmärk Valga arengus. Atria Eesti auks nimetame uue koha Maks & Moorits mänguväljakuks".

Tänaseks on atraktsioonide ehitustööd valmis. Laste kasutada on mitmekülgne mängulinnak liumäe ja erinevate ronimisredelitega, karusell, liumäega auto ning kiigeplats, mille planeerimisel on arvestatud ka kõige väiksematega. Lähiajal lisanduvad platsile uued pingid ning täiendav valgus. Kevadel, kui saabub väljaku peamine kasutamise aeg, kaetakse pinnas multšikihiga, et tagada kasutusmugavus ja pinnase vastupanu vihmahoogudele. Loodame, et kõik kasutajad suhtuvad uude mänguväljakusse hoolivalt, et see pakuks rõõmu pikaks ajaks.

Lisainfo:
Triin  Roo
Valga Linnavalitsuse ettevõtlus- ja arenguspetsialist
766 9953; 5349 8683