Uudised

Tasuta toitumis- ja treeningualane loeng

Sel laupäeval, 2. novembril kell 14 toimub Valgamaa Kutseõppekeskuses treeningu- ja toitumisalane loeng „Treeni ja toitu targalt!“, mida viib läbi pikaajalise kogemusega personaaltreener Kristjan-Johannes Konsap.

Loengus jagatakse praktilisi nõuandeid toitumise ja treenimise osas. Arutame, kuidas järk-järgult läbi toitumise tervist, kehakaalu ja töövõimet parandada. Personaaltreener õpetab, kuidas vastavalt eesmärkidele ja võimalustele treeninguid ja toitumist üles ehitada. Lisaks toitumisalastele nõuannetele näidatakse praktikas ka tähtsamaid harjutusi jõusaalis ja selgitatakse õiget tehnikat.

Kristjan-Johannes Konsap sõnab: „Treeneritöö juures meeldib mulle võimalus inimesi aidata. Spordiga tegelemise eesmärk ei pea olema ainult sikspäkk või suur biitseps. Mind rõõmustab, kui paraneb nii kliendi enesetunne kui ka tervis. Inimene on loodud liikuma.“ Kui on mingeid konkreetseid huvipakkuvaid teemasid või küsimusi, millele tahaks loengus kindlasti vastuse saada, siis palun saatke oma küsimused e-maili teel kristjan.konsap@gmail.com.

Kõigi loengus osalenute vahel loositakse välja personaalne toitumis- või treeningkava, vastavalt võitja soovile. Üritus on kõigile TASUTA, aga kuna kohtade arv on piiratud, siis palume kõigil huvilistel registreeruda aadressil: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfu8xq3UdGS9HruxwWDU1AK8TI_p5g7Yi0BoGLaUW79NTbmCQ/viewform?usp=sf_link

Loeng toimub Valgamaa Omavalitsuste Liidu poolt rahastatud projekti raames. Projekti elluviijateks on Valga Vallavalitsus ja Valgamaa Kutseõppekeskus. Projekti eesmärgiks on edendada noorte ja täiskasvanute tervist, tõstes nii noorte kui ka täiskasvanute kehalist aktiivsust, pakkudes neile aktiivseid vaba aja veetmise võimalusi ja tõstes teadlikkust tervisliku toitumise ja treeningute osas.

Ootame kõiki TASUTA treeningu- ja toitumisalasele loengule!