Sündmusi ei ole.

Uudised

Jaanikeses sõidavad nädalavahetusel võidu nii noored profid kui ka hobisõitjad

Laupäeval ja pühapäeval, 29.-30. juunil toimuvad Jaanikese Motokompleksis Euroopa Meistrivõistlused Motokrossos, kus sõidavad masinaklassid EMX65, EMX85. Mõõtu saavad võtta ka hobisõitjad Jaanikese National Motocross Cup’il, mis toimub samal ajal.

EMX65 masinatega sõidavad võidu kuni 14aastased ning EMX85 sõidukitega kuni 18aastased, seega Euroopa Meistrivõistlustel võtavad mõõtu noored.

Laupäeval toimuvad kvalifikatsioonid ning EMX50, EMX65 põhisõidud ja autasustamine. Võistluste pidulik avamine on aga pühapäeval kell 11, pärast mida saab kohtuda tõeliste motolegendidega! Järgnevad EMX85 ja Hobby Open kvalifikatsioon ning põhisõidud. Parimaid autasustatakse kell 17.

Pealtvaatajatele on üritus tasuta ning ekstreemne elamus on garanteeritud!