Uudised

Valgas avati kaks uisuväljakut

Tänaseks (11. jaanuariks 2021) on Valgas valminud kõigile kasutamiseks kaks uisuväljakut – Kungla tn korvpalliväljakul (Kungla 24b) ja Valga keskstaadionil (E. Enno 15).

 

Kungla tn väljakut saab kasutada õhtusel ajal, pärast kella 15, kui lõppevad kehalise kasvatuse tunnid. Väljak on valgustatud ja avatud ööpäevaringselt.

Keskstaadioni väljakut saab samuti kasutada peale koolide kehalise kasvatuse tunde, alates kella 15-st. Hetkel on see veel valgustamata, kuid homme õhtuks saab ka sinna ajutine kohtvalgustus. Väravad suletakse seal kell 21.

Uisuväljaku valmistamine käib ka Valga keskväljakul, kuna väljak on üsnagi suure kaldega, nõuab jää tekitamine sinna oluliselt rohkem aega ning madalamaid külmakraade. Loodetavasti saab keskväljakul uisutada juba sel nädalavahetusel. Täpsem info tuleb kohe, kui väljak valmis.

Valga spordihallist on võimalik isikut tõendava dokumendi alusel laenutada 2 tunni kaupa ka väiksema suurusega uiske (nr 30-41). Uiskude olemasolu kohta saab täpsemat infot telefonil 766 1725.