Uudised

Valga-Valka nelikürituse suusavõistlus.

Valga-Valka neliküritus toimub tänavu esimest korda, võistlus koosneb neljast etapist (juhend) - suusatamine, jooks, maanteeratas ja maastikuratas. Esimese etapina kavas olnud suusatamine toimus Lüllemäe suusaradadel, kus kavas oli 5 ja 10 km distants, osales 51 suusatajat. Võistlejatest suurem osa olid Lätist ning pikemal distantsil napsasid nemad ka esikohad, lühemal 5 km distansil olid võidukad peamiselt meie kohalikud võistlejad. Karula-Lüllemäe Tervise- ja Spordikeskuse eestvedajad olid ette valmistanud suurepärased rajad ning korraldamine koostöös Läti kolleegidega läks igati korda. Kahju, et meie kohalikke suusahuvilisi oli osalemas kõigest kümmekond, loodetavasti on nelikürituse järgmisel jooksuetapil 23. aprillil Valgas stardis rohkem ka meie valla sportlasi. Võistluste tulemused - https://fotofiniss.lv/sacensibas/valka-valga-cetrcina-2022-distancu-sleposana/rezultati .